Yekta: Trabzonspor'a Gitmek İstedim

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Galatasaray Dergisi'nin Nisan sayısına birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2014 17:35
Yekta: Trabzonspor'a Gitmek İstedim

Galatasaray'ın başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Trabzonspor'a gerçekleşmeyen transferinden, Mancini'den farklı düşündüğü yabancı kontenjanına kadar bir çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Ara transfer döneminde Trabzonspor'a transferi hakkında konuşan Yekta, "O duruma açıklık getirmek gerekiyor. Evet, öyle bir transfer söz konusu oldu. Birincisi teklif benden geldi. Oynamadığım sürece gerileyeceğimi düşünüyordum. Onun için oynayabilmek adına ayrılmak istedim. Bu da benim için en zor kararlardan biriydi. Burada oynayan kimse ayrılmak istemez. Diğer taraftan beni isteyen kulüplerin hangi oyuncusunututsanız buraya gelmek ister.

O yüzden ben sadece oynamak için kiralık olarak gitmeyi düşündüm. Ama Trabzonspor kiralık olarak istemedi. Bunun dışında transfer son derece profesyonel bir olaydır. Bir fiyat söyledim, onlar ise bu rakama çıkamayacaklarını belirttiler. Bunun üzerine bu transfer gerçekleşmedi. Galatasaray'dan ayrılmayı kimse istemez.

Buradan giderken bir fedakarlık yapıyordum aynısını karşı taraftan da bekledim, ama onlar o fiyatı veremeyeceklerini söyleyince transfer gerçekleşmedi." dedi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.