Yelken Yarışlarına Barida Spa Fitness Damgası

Türkiye Yelken Federasyonu Bahar Turnuvası Yelken Yarışları sona erdi. Kategorilerinde birinci olanlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Mart 2013 23:34
Yelken Yarışlarına Barida Spa Fitness  Damgası

Türkiye Yelken Federasyonu Bahar Turnuvası Yelken Yarışları sona erdi. Kategorilerinde birinci olanlara ödülleri düzenlenen törenle verildi.

Antalya Yelken Kulübü’nün himayesinde gerçekleşen yarışlara 20 yelkenli katıldı.

BURAK AKPINAR KUPAYI ALDI

Yaklaşık 4 saat süren yarışların sonunda Isparta Barida Rose Spa Fitness Merkezi İşletmecisi Burak Akpınar C Kategorisinde 10,50 metre ile 11,99 metre boylarında Yelkenli Teknelerin kategorisinde dereceye girdi ve Kupasını Yelken Federasyonu İl Temsilcisinden aldı. Gruplarında dereceye giren ekiplere ödüllerini protokol üyeleri verdi.

Burak Akpınar, yarış sonrasında sporun hemen her dalında etkinlik göstermeye çalıştıklarını Yelken sporunu 12 yıldan bu yana aktif olarak yaptığını geçen yıl 9 metrelik yelkenli tekneleri Antalya Genelinde D kategorisinde İl Birincisi olduklarını,2013 yılının Antalya’da Bahar Kupası olarak düzenlenen ilk yarışında da C kategorisinde derece almaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.