Yelkenler Eğirdir’de açılacak

Eğirdir 2. Altın Elma Optimist Yarışları 12 -15 Ekim’de...

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2017 10:58
Yelkenler Eğirdir’de açılacak

Isparta Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediye Başkanlığının koordinasyonunda Türkiye’nin önemli spor etkinlikleri arasında yer alan ve çocuklar için yelkenli tekne yarışması "Eğirdir 2. Altın Elma Optimist" yarışları bu yılda düzenlenecek.  

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 2017 Yılı Yelken Federasyonu İl Temsilciliğinin Faaliyet Programında yer alan Altın Elma Optimist Yelken Yarışları 12-15 Ekim tarihleri arasında Eğirdir ilçesinde gerçekleştirilecek.

Büyük organizasyon öncesi hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Geniş katılımın beklendiği yarışlara İl Müdürlüğüyle birlikte Eğirdir Kaymakamlığı ve Eğirdir Belediyesi de büyük önem ve destek veriyor.  

 

Yelken İl Temsilcisi Şeref Ağartan, organizasyon ile ilgili hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyleyerek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İl Temsilcisi Ağartan, yarışma için Eğirdir ilçesine gelecek kulüpler için yarışma ilanı ve konaklama bilgilerini de paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.