Yeni Binada İlk Toplantı

Yeni Binada İlk Toplantı

Yayınlanma:
Yeni Binada İlk Toplantı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Ekonomi Kampüsü hizmet binasında ilk meclis toplantısını yaptı. ITSO Meclis Başkanı Osman Şahlan’ın yönettiği toplantıda Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve tüm meclis üyeleri hazır bulundu. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ve ardından dua ile açılan meclis toplantısında Meclis Başkanı Şahlan,  yeni binanın yapımında başta meclis üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.  

ITSO Başkanı Başdeğirmen’de meclis üyelerine gelinen süreçte geçmiş yöneticilerin yanı sıra 2013 yılında seçilen meclis üyelerinin emeğinin çok büyük olduğunu söyledi. Bu tür makamlarda görev alan yöneticilerin beklentisiz ve fedakarca çalıştığını belirten Başdeğirmen,” Gelecekte sanayicisine esnafına yıllarca hizmet edecek bir eser bırakıyoruz ve bu eserde burada bulunan herkesin imzası olacak. Bizim için bu gurur yeter. Bu vesile ile, başta birlikte görev yaptığım yönetim kurulu üyelerime, yönetim kurulumuza her konuda güvenerek, destek veren değerli meclis üyelerimize ve arsamızın alınmasından, binamızın inşaatına kadar her aşamada katkısı olan gelmiş geçmiş tüm yöneticilerimize ve personelimize huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Dualarla açtığımız meclis salonumuzda Isparta’mız için daha güzel işler yapmak ümidiyle hepinizi saygılar sunuyorum. “dedi.  

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.