Yeni Devlet Hastanesi Törenle Hizmete Açıldı

Yalvaç’ta yapımı geçtiğimiz ay tamamlanan yeni Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle hizmete girdi. Açılışa Bakan Müezzinoğlu’nun yanı sıra AK Parti Isparta milletvekilleri de katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2014 17:10
Yeni Devlet Hastanesi Törenle Hizmete Açıldı

Hıdırlık mevkiinde inşa edilen yeni Devlet Hastanesi, geçtiğimiz ay sonunda tamamlanarak yeni yerinde 22 Şubat 2014 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlamıştı. Yeni hastanenin resmi açılışı ise 12 Mart Çarşamba günü Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Sabah saatlerinde Yalvaç’a gelen Bakan Müezzinoğlu, ilk olarak Parti seçim bürosunun açılışına katıldı. Buradan yeni Hastaneye geçen Bakan ve yanındakiler hastane personeli ve vatandaşlar tarafından kapıda karşılandı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, sağlık alanında Amerika’da ne varsa ülkemizde de o olsun, vatandaşlarımız o kalitede hizmet alsın anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, Yalvaç’a da 5 yıldızlı otel konforunda bir hastane yapıp vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.

Konuşmanın ardından hayırlı olsun dilekleriyle kurdelayı kesen Bakan Müezzinoğlu, hastaneyi gezerek binada kısa bir inceleme yapıp vatandaşlarla sohbet etti. Törenin ardından Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, Sağlık Bakanına yeni hastanenin eksik ve ihtiyaçlarını içeren bir dosya sunmasının ardından, Bakan Müezzinoğlu Yalvaç’tan ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum