Yeni Eğitim Dönemine Hazırız

Yeni Eğitim Dönemine Hazırız

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Eylül 2015 11:27
Yeni Eğitim Dönemine Hazırız

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, Ispartalıların Kurban Bayramını kutladı. Yavuz, Halk Otobüsleri olarak Kurban Bayramına hazır olduklarını söyledi.

Bayramın birinci günü ulaşımın ücretsiz olacağını söyleyen Halk Otobüsleri Kooperatif Başkanı Yavuz, “Kurban Bayramı; Rabbimize teslimiyetin, iman etmenin, sorgusuz-sualsiz bağlanmanın ve kulluk bilincini canlı tutmanın açık bir ispatıdır. Yüce Allah'a kulluk bilincinin bir gereği olarak yaptığımız kurban ibadetinin manen arınmak ve aklanmak, kırgınlıkların, küskünlüklerin ve anlamsız çekişmelerin son bulması için de iyi bir fırsat olacağı şüphesizdir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Ispartalı hemşehrilerimin bayramını kutlarım” dedi.

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz ayrıca bayramdan sonra başlayacak olan yeni eğitim dönemi için de hazır olduklarını söyledi.

Kooperatifte bulunan bütün otobüslerin bakımdan geçtiğini belirten Yavuz, “Yeni eğitim dönemine Kooperatif olarak hazırız. Otobüslerimizin bakımlarını yaptık. Yaz döneminde kooperatifte çalışan şoförlerimiz teorik ve uygulamalı olmak üzere çeşitli eğitimler aldı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.