Yeni Ford Ranger Meçikoğulları'nda...

Yeni 2016 Ford Ranger görücüye çıktı. İşte 2016 model tamamen yenilenmiş tasarım Ford Ranger arazi aracının fiyatları ve teknik özellikleri.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Haziran 2016 11:27
Yeni Ford Ranger Meçikoğulları'nda...

Yeni 2016 Ford Ranger Meçikoğulları Showrum'da görücüye çıktı.

Araç ve özellikleri hakkında açıklama yapan satış müdürü Hakan Göbel Şunları söyledi;

"Ford Ranger motor seçenekleri arasında 2.2 litrelik ve 3.2 litrelik 2 seçenek bulunuyor. Bu motorların her ikisi de dizel yakıt tüketiyor.


Ford Ranger‘in modelleri şu şekilde belirlenmiş. 

Çift kabin yani pick-up, XL ve XLTmodelleri olarak üçe ayrılıyor. 

Ford Ranger‘in 4×2 ve 4×4 seçenekleri mevcut.

Her iki motor seçeneklerinde de 4×4 çekiş sistemi sunuluyor ve 6 ileri ister manuel ister otomatik vites seçeneği var. Bu motorların beygir cinsinden gücü ise 160 BG olarak düşünülmüş.

Sadece Wildtrack modeli 200 beygir.2016 Ford Ranger özellikleri Ford Ranger’in özellikleri normal sedan bir otomobili aratmıyor.

8″ büyüklüğünde TFT dokunmatik ekranı, 16″, 17″ ve 18″ alüminyum alaşımlı jant seçenekleri, Krom yan ayna ve kapı kolları, hız kontrol sistemi, geri dönüş kamerası ve arka park sistemi gibi pek çok özelliğe sahip.Opsiyonel olarak ise pek çok özellik dahil edebiliyorsunuz.

Bunlardan bazıları, ısıtmalı koltuklar, ön park sensörü, tavan rayları, sürücü diz hava yastığı, perde ve yan hava yastıkları, iç ortam aydınlatması ve karartma kontrolü gibi pek çok özelliği de dilerseniz yeni Ford Ranger’inizi ekletebiliyorsunuz" dedi.
 

Isparta Showroom Meçikoğulları Otomotiv:

 

 

[email protected]

 

0246 232 43 44
 
 

İstanbul caddesi no:76 32200

ISPARTA

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.