Yeni Ford Tourneo Courier 16-17-18 Mayıs'ta Iyaş Avm'de

Ford firması, son yıllarda hafif ticari ve ticari araç sınıfında büyük inovasyon başlattı. Bu çalışmanın karşığında yepyeni modelleri otomotiv sektörü için sunmaya başladı. Bunlardan birisi de yeni kasa ford courier oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mayıs 2014 11:55
Yeni Ford Tourneo Courier 16-17-18 Mayıs'ta Iyaş Avm'de

Meçikoğulları Ford Isparta Bayisi satış müdürü Hakan GÖBEL yaptığı açıklamada; "Ford'un en yeni modeli olan Tourneo Courier'i Isparta halkına sunuyoruz. Aracımızı görmek ve yakından incelemek için tüm haklımızı 16-17-18 Mayıs'ta Iyaş Avm'ye bekliyoruz" dedi.

İŞTE YENİ FORD TOURNEO COURIER

Yeni Ford Courier, aslında ford firmasının fiat, peugeot ve citroen gibi markalara karşı eksik yönünü tamamlıyor. Yani bu araç aynı zamanda nemo,bipper ve fiorino gibi araçlara rakip olamaya geldi. Şimdiden itiraf etmeliyim ki çok sıkı hafif ticari araç olduğunu sinyallerini her detayında veriyor.

Kullanışlılık, geniş alan ve yakıt ekonomisi istiyorsunuz. Konfor, tarz ve teknoloji arıyorsunuz. Ama bütün bu özellikleri, alması ve kullanması bütçenize uygun olan bir ticari araçta bulabilir misiniz?

Akıllı bir ticari araçsa, evet: Tourneo Courier.
Bu kompakt, ferah araç, dört kişi için yeterince iç hacim sağlar; ayrıca tüm eşya ve yükleri rahatlıkla taşıyabilir. Esnek koltuk yapısıyla iç alandan en iyi şekilde yararlanabilir, akıllı eşya bölmeleri ve özellikleri sayesinde tüm eşyalarınızı kolayca düzenler ve yerleştirirsiniz.

Sahip olduğu teknolojiler arasında, telefon görüşmelerinizi ellerinizi kullanmadan yapmanızı sağlayan Ses Kontrollü Ford SYNC de bulunur. Ford SYNC sistemi gelen yazılı mesajlarınızı bile size sesli olarak okuyabilir.

Seçiminiz, ister tutumlu 1.5L veya 1.6L bir dizel motor; ister ödüllü, verimli 1.0L EcoBoost benzinli motorumuz olsun, piyasadaki yakıtı en tasarruflu kullanan araçlardan birine sahip olacaksınız.

Kompakt ve şık, esnek ve ekonomik, ayrıca becerikli özellik ve teknolojilerle dolu: Yeni Ford Tourneo Courier’de bir ticari araçta aradığınız özellikleri fazlasıyla bulabilirsiniz.
 

Yeni hafif ticari türk mühendislerinin gururla temsil etdiği ve bu gurura yakışır yakıt tasarufu ve geniş iç hacim olarak ön plana çıkardığı yeni modeli Courier.

Yeni Ford Tourneo Courier bu segmentde yeni olmasına ragmen oldukca iyi bir tasarıma sahip.

Yeni Tourneo Courier bu platformda ilk defa yaratılan ve B segmentinde yer alan yeni şasisi ile rakiplerini kızdaracak  bu şasi sayesinde otomobil rahatlıgını kullanıcılarına hissettirecek.

Aracın ön panelinde bulunan kromlar araca boyut kazandırmış sportifliğide elinden bırakmayan Courier  çift renk alaşımlı jantlar ise oldukça güncel olan Yeni Tourneo Courier’da genç ailelerin yeni seçimi olabilecek potansiyelde.

Bu segmente yeni bir tarz getirecek olan  Courier kullanıcıların merakla bekliyor.

Ön farda Fordda alışık olmadığımız bir tasarıma ait.

 Yeni Tourneo Courier ön tasarımındaki krom dokunuşlar, çift renkli alaşım jantlar gibi benzersiz dış detayları içeriyor. İç mekanda ise deri malzemelerin kullanıldığı orta panel, deri/kumaş kombinasyonlu koltuklar, kalite hissini arttıran krom detaylar ve kontrast renklere sahip tasarım dikkat çekiyor.

İç mekanda kullanılan malzemeler oldukça kaliteli.

Courier’de konsol tasarımı ise Fordun yeni trendi olan konsol tasarımlarından nasibini almış.

Direksiyon ise oldukça zevkle seçilmiş görünüyor iç mekana üzerindeki ince çizgilerle farklı hava katmış.

Fordun vites konusundaki nazikliğini bu araçtada görmek mümkün.Vitesin çevresindeki krom çerçeve aracın içini klasikleştirmekten biraz uzaklaştırmayı başarmış görünüyor.

Teyibin üstüne konumlandırılmış bilgi ekranı ise Ford’da gözümüzün alışık olduğu mavi aydınlatma tercih edilmiş.

ford tourneoOrta konsolda yer alan elektronik eşya gözü; telefonlar ve seyir sistemleri de dahil olmak üzere birçok mobil cihazları yerleştirme, monte etme ve şarj etme imkanı sağlıyan detaylardan.

Kapalı esya saklama gözü ise biraz ufak.

Aracın içinden bakıldıgında dönüşlerde görüşü engelleyebilecek bir A sütünu var tüketicilerin dikkatine.

Aracın arka yolcu bölümünde yolcular için düşünülmüş olan acılıp kapanabilen pratik tepsı uzun yolları keyifli hale getirebilir.

Yeni courier yüksek işcilik kalitesiyle yine birilerinin canını yakacak gibi görünsede bunu ilerleyen zamanalarda gözlerimizle görecegiz.

Arka tasarımda bütün araçlarında yenliklere giden Ford bu araçtada yeniliği yapmış. Araçın arka stop lambaları oldukça esnetik görünsede rakip firmaları çok andırıyor.

Araç Fiorino segmentindeki yerini kapacak gibi gözüküyor.

Arka bagaj kapağının en iyi tarafı yukarı doğru açılıyor olmasıdır yüksek yükleme alanı ile oldukça güzel düşünülmüş.

Motor Seçenekleri

1.5LT TDCİ 75 PS
1.6LT TDCİ 95 PS
1.0 EcoBoost 125 ps

Motorlar görev yapacak, ayrıca bütün motor seçeneklerinde Start- Stop standart.

DAHA GENİŞ BİLGİ VE BROŞÜR İÇİN TIKLAYINIZ

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.