Yeni Gül Heykeli, Askerlerin Yeni Mekanı

Yerinden kaldırıldıktan sonra Gökçay’daki müzeye götürülen dev gül heykelinin yenisi, Isparta’da vatani görevini yapan askerler için yeni fotoğraf çektirme mekanı haline geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2013 18:28
Yeni Gül Heykeli, Askerlerin Yeni Mekanı

Isparta’da tartışma yaratan ve dünyada ‘en büyük’ olma unvanını elinde bulunduran ve geçtiğimiz hafta sökülerek müzeye götürülen dev gül heykelinin yenisi, Isparta’daki askerlerin yeni uğrak mekanı oldu.

Hafta sonunda çarşı iznine çıkan er ve erbaşlar, memleketlerine Isparta’dan hatıra fotoğrafı götürmek için yeni gül heykelini tercih ediyor.
Önceleri, Kaymakkapı meydanındaki Pamukkale travertenlerinde asker fotoğrafı çeken fotoğrafçılar ise, bundan böyle askerlerin meydandaki yeni heykel yanında fotoğraf çektirmek istediğini ifade etti.

Hatıra fotoğrafı çektirmek her ne kadar güzel gibi gözükse de, kavşakta yer alan heykelin yanındaki insanlar, şehir trafiğini olumsuz yönde etkiliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum