Yeni Ispartaspor, Transfere Hızlı Girdi

Nijeryalı forvet Victor, kaleci Josef, Ceyhanspor’dan Samet ve Antalyaspor’dan Alperen’le anlaşıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2014 16:19
Yeni Ispartaspor, Transfere Hızlı Girdi

Önceki gün Vali Vahdettin Özkan'ı ziyaret ederek destek isteyen Yeni Ispartaspor ekibinde; efsane başkan Atakan Yazgan, Mehmet İpekçi, DSİ Spor yöneticileri ve teknik adamlar katıldı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden DSİ Spor, kongre kararı aldı. Olağanüstü Genel Kurul öncesinde takımın başına getirilecek olan Mehmet İpekçi, “Yeni Ispartaspor” ismiyle yola devam kararı aldıklarını söyledi.

İpekçi, “Yeni Ispartaspor oluşumuna destek veren başta sayın Valimiz Vahdettin Özkan’a, Atakan Yazgan’a, DSİ Bölge Müdürlüğü’ne ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Murat Gevrek Bey’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bucak Belediyespor’la oynanacak maça bu transferimiz yetişecek. Ayrıca 5 yeni takviye daha yapacağız. Nokta transferler yapmaya devam edeceğiz. Bu takım hepimizin takımı” dedi.

Yeni Ispartaspor için Nijeryalı forvet Victor, kaleci Josef, Ceyhanspor’dan Samet Çavdar ve Antalyaspor’dan Alperen’le anlaşıldı. Bu oyuncularla  sözleşme imzalanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum