Yeni Ispartaspor Kuruluyor

Vali Vahdettin Özkan, kamu bütçe programı ve görev sahası dışında da Isparta'ya önemli katkılar sağlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2014 18:40
Yeni Ispartaspor Kuruluyor

Vali Vahdettin Özkan, hizmette duyarlı ve samimi bir yönetim modeli sergiliyor. Sorunlara çözüm odaklı yönetim tarzı ile şu ana kadar birçok konunun nihayete ermesinde önemli katkılar sağlayan Vali Vahdettin Özkan, 2 önemli konuda Isparta'ya müjde vermeye hazırlanıyor.

İstanbul'da yaşayan ve iş dünyasında oldukça başarılı olan Ispartalı hemşehirlerimizle göreve başladığı günden buyana yakın diyalog içinde olan Vali Vahdettin Özkan, üniversite öğrencilerinin ekonomik ve güvenli olan 'devlet yurtlarında' barınma ihtiyacı karşılığındaki eksikliği gidermek için çalışmalar yürütüyor. İstanbul'da yaşayan Ispartalı bir işadamının ilimizde 1500 öğrencilik üniversite öğrenci yurdu yapma isteğini duyan Vali Özkan, hemen çalışmalara başladı. Vali Özkan'ın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek'e hayırsever işadamı tarafından yapılacak üniversite öğrenci yurdu için yer bulunması talimatı verdiği öğrenildi. Uygun yer bulunduktan sonra yükseköğrenim yurdu yapımı inşaatına başlanacak ve bittiğinde Kredi Yurtlar Kurumu'na devredilecek.

Vali Vahdettin Özkan'ın İstanbul grubuna yönelik ikinci çalışması spor üzerine. 500 bin nüfusa dayanan Isparta'da bir tek profesyonel takımın bulunmaması yönündeki serzenişleri dikkate alan Vali Özkan, bu konuda da çalışma başlattı. Vali Özkan'ın futbol kulübü oluşumu için eski Ispartaspor Başkanı Atakan Yazgan, Ispartalı hemşerimiz Mustafa Kaya ve Kahramanmaraşspor Yönetimi'nde görev yapan yine Ispartalı hemşehrimiz Cengiz Aydemir ile görüşme halinde olduğu bildirildi. Yeni Ispartaspor hedefi doğrultusunda başlatılan çalışma kapsamında çoğunluğu İstanbul ekibinden oluşan bir yönetim oluşturulduktan sonra çalışmalara başlanacak. Bu konuda kısa zamanda netice alınacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.