Yeni Ispartaspor Sponsor Arıyor

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden DSİ Spor, (Yeni Ispartaspor)takımının Başkanı Mehmet İpekçi, işadamları ve esnaflara seslenerek, “Biz kimseden para istemiyoruz, sadece forma ve bayrak sponsoru arıyoruz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2014 16:26
Yeni Ispartaspor Sponsor Arıyor

Lige iddialı başlayan ancak bir türlü aradığı çıkışı yapamayan DSİ Spor (Yeni Ispartaspor) önümüzde ki sezona yönelik büyük bir yapılanma içerisinde. Yapılacak olan kongre kulübün başına geçmesi planlanan İşadamı Mehmet İpekçi, Ispartalılara seslendi.

Başkan İpekçi, “Gün geçtikçe gücümüze güç katmak için mücadele ediyoruz. Isparta’da özlenen ve merakla beklenen futbol sporunu tekrar hayata geçirmek için girişimlerimiz sürüyor. Sezona beklenildiği gibi başlayamadık. Bu sezon küme düşmemek için mücadele vereceğiz. Ancak önümüzde ki sezonlarda bambaşka bir takım göreceksiniz. Herkes içini rahat tutsun. Kimseden 5 kuruş para beklemiyor ve istemiyoruz. Bize sadece sponsorluk yeter. Onda ki bir diğer amacımızda takımımız 10 deplasmana gidecek. Gittiğimiz şehirlerde futbol aşkı son derece büyük. Forma reklamları her zaman dikkat çekiyor. Hem takımımızın hemde işadamı ve esnafımızın reklamı oluyor. Ayrıca altını çizerek belirtmek istiyorum ki sponsorluklar illaki 1 yıllık olacak diye bir şart yok. Her hafta bir ağabeyimiz, kardeşimiz sponsorumuz olabilir. Biz forma ve bayrak sponsoru arıyoruz. Yeni yönetimimizde yep yeni isimler olacak. Bu isimlerle şehrimizi en iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Bu takım sadece birkaç kişinin değil, bütün Isparta’nın takımı. Asla borç yapmayacağız ve kimseden de bize acımasını istemeyeceğiz. Futbolcularımıza gününde paralarını ödüyoruz ve ödeyeceğiz. Bu takıma manevi desteklerinizi bekliyoruz. Ayrıca belirtmek istediğim bir husus daha var. Sporu ve sporcuyu seven Gönen Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Doğan kendisiyle yaptığımız görüşmede bizlere müjdeli bir haber verdi. Sayın Başkanımız değerli ağabeyimiz, deplasman maçlarımız için bize özel otobüs tahsis etti. Kendisi bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bütün Belediye Başkanlarımızdan da çağrımız budur bizlerden manevi desteklerini esirgemesinler”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum