Yeni Kaldırımların Yapımı Sürüyor

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Nizamiye girişi karşısındaki lojmanlar ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi yanından geçen Karayolu’nun kenarı yeni düzenlemeyle tarihinde ilk defa Eğirdir Belediyesi tarafından kaldırımlarla bulu

Yayınlanma:
Yeni Kaldırımların Yapımı Sürüyor

Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Nizamiye girişi karşısındaki lojmanlar ile İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi yanından geçen Karayolu’nun kenarı yeni düzenlemeyle tarihinde ilk defa Eğirdir Belediyesi tarafından kaldırımlarla buluşuyor.

Yapılan çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, bu güzergâhı düzenli olarak kullanan vatandaşlardan da takdir ve tebrik alıyor. Karayolu kenarından yürümeye çalışan ve hayati tehlikesi bulunan yayalar artık kaldırımlardan güvenli bir şekilde yürüyebilecekler.

Baba Sultan Türbesi’nden başlayan kaldırım çalışmaları Huzurevi’ni takiben Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nın giriş kavşağına kadar ilerledi.

Eğirdir Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Şubesi ve Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı lojmanları yanında yapılan kaldırımlar vatandaşların büyük beğenisini kazanıyor. Yıllardır eksikliği hissedilen fakat bir türlü yapılamayan kaldırımlar, duvarlar, merdivenler ve yollar Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in cesaretli ve kararlı çalışmaları sonrası bir bir yapılmaya başladı.

Tarihinde ilk defa yapılan kaldırımlar için Başkan Özmeral, “Bugüne kadar, bu güzergâhta hiç çalışma yapılmamış. Karayolları sadece aşırı dolgular yapıp yolları asfaltlamış ve yol dışı bırakılan kısımlar hem yolun altında kalmış, hem de olduğu gibi kendi haline terk edilmiş. Buralar pürüzlü denilip bırakılmış. Yıllardır ihmal edilen, anayol kenarındaki boşluklar her an fazlasıyla tehlike taşımasına rağmen pürüzlü olduğu için zahmetli görülüp, bir taş üstüne taş konulmamış. Nizamiye karşısında kaderine terk edilmiş yol kenarı boşlukları insanlarımızın daha güvenli olarak kullanabilmeleri için gerekli çalışmaları Allah’ın izniyle yapmaya başladık.

Aşırı meyilli olup kullanılamayan yerlerin dolgularını yaparak yol seviyesine getirdiğimizde kaldırımlardan hariç geniş alanları ortaya çıkardık. Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nın çevresi ve girişi yeni çalışmalarımızla daha güzel ve kullanışlı hale getiriliyor. Belediye olarak zorlukları ve pürüzleri Allah’ın izniyle aşarak kaldırımlarımızı yapıyoruz, merdivenlerimizi yapıyoruz, duvarlarımızı örüyoruz.

Burada yaptığımız çalışmalarda, Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda vazifeli komutanlarımız ve İlçe Emniyet Teşkilatındaki vazifeli polis kardeşlerimiz yanımızda olup bize güç verdiler. Çalışmalar tamamlanınca, yapılan iş daha güzel bir şekilde ortaya çıkacaktır. Güzellikler hepimizin olsun. Saygıdeğer halkımız için ne yapılsa azdır. İmkânlarımıza göre hizmetlerimiz devam ediyor. Halkımız destekliyor, Belediyemiz güçleniyor.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum