Yeni Milli Eğitim Müdürüne Başarılar Diledi Ve...

Öğrenciye Müjde Verdi...

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Ocak 2019 15:40
Yeni Milli Eğitim Müdürüne Başarılar Diledi Ve...

İYİ Parti Gelendost Belediye Başkan Adayı Mustafa Özmen, İlçeye yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut'a başarılar diledi.

Özmen, mesajında "Isparta Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine Atanan, Altınyayla İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Durgut’a yeni görevinde başarılar diliyorum.

İlçemizde ve köylerimizde ilk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören minik ve lise eğitimi gören kardeşlerimizin daha iyi şartlarda okumasını ve liselerimizden daha çok genç kardeşimizin üniversitelere yerleşmesini temenni ediyorum.

Gelendost Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde eğitim veren Alanların genişleterek Gelendost Meslek Yüksek Okulundaki bölümlerle koordine olmasını sağlamalıyız .

İlçemize Tarım Meslek Lisesi ve Anadolu Sağlık Meslek Liselerini açmalıyız. Türkiye’nin Elma Bahçesine bir Tarım Meslek Lisesi yakışır. Gelendost İlçe Hastanemize Uzman Hekimlerin gelmesi için tüm şartları sağlayacak ve Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerimizin burada kendi ilçelerinde staj yapacak ve İl Dışından ve ilçelerimizden Gelendost’a öğrenci gelmesinin önünü açacağız.

Umut ediyorum ki 2019-2024 yılları ilkokul , Ortaokul ve Lisedeki öğrenci kardeşlerimizin altın yılı olacak. Gelendost Belediyesi olarak onlara maddi ve manevi tüm desteğimizi sağlayacağız.İlçemizde Eğitim Rüzgarı esecek. Gelendostlu olup da dışarı da üniversite okuyan öğrencilerimize Burs desteği sağlayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.