Yeni Müdürden Günaydın'a Ziyaret

Devlet Su İşleri Müdürlüğüne atanan Adem Coşkun Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ağustos 2014 15:41
Yeni Müdürden Günaydın'a Ziyaret

Mustafa Altunok’tan boşalan DSİ Isparta 18. Bölge Müdürlüğüne DSİ 11. Bölge Müdür Yardımcılığı ve DSİ 113 Tekirdağ Şube Müdürü iken atanan Adem Coşkun Belediye Başkanı Günaydın'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Günaydın'ı makamında ziyaret eden yeni Müdür Coşkun, "Yeni atandığım bu göreve hizmet için geldim. İnşallah Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın Beyle güzel işlere imza atarız. Bizim Isparta Belediyesiyle yapacağımız her iş güzel Ispartamızın biraz daha güzelleşmesi ve gelişmesini sağlayacak. Ben şimdiden destekleri için Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Beye teşekkür ediyorum" dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise, Adem Coşkun'a yeni görevinde başarılar diledi. Günaydın, "Isparta Belediyesi ve Devlet Su İşleri 18. Bölge Müdürlüğü olarak güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.