Yeni Opel Astra Mutsan Opel'de

Yeni Opel Astra Mutsan Opel'de

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Kasım 2015 17:58
Yeni Opel Astra Mutsan Opel'de

1.4 litrelik benzinli motoru 125 ve 150 hp'ilk iki güç seneceği ile yola çıkacak. Yeni Opel Astra Mutsan Opel'de müşterilerini bekliyor.

YENİ OPEL MOTORLARIYLA GELİYOR
Yeni Astra, 3 ve 4 silindirli yeni nesil benzinli ve dizel motor seçenekleri ile 95 beygir'den 200 beygire kadar farklı motor seçenekleri olacak.
Opel'in 95 beygirlik 1.6 litre CDTI dizel motor ve 105 beygirlik 1.0 litre üç silindirli ECOTEC benzinli motorları ilk kez yeni Astra modelinde satın alınabilir olacak.

136 beygir güç ve 320 Nm tork üreten 1.6 dizel motor yeni Astra'da otomatik şanzıman seçeneğiyle ithal edilecek.

1.4 litrelik 125 ve 150 HP güç ve 250 Nm tork üreten benzinli ECOTEC motorlara da sahip olacak.

Astra'nın motor portföyünde öne çıkan seçenek 1.4 ECOTEC Doğrudan Turbo Enjeksiyonlu motor, mevcut 1.4 litre turbo motorun dökme çelik bloğundan 10 kilogram daha hafif.

KASLI VE ATLETİK GÖRÜNÜYOR
Yeni Astra, kaslı bir görünüş yerine daha hafif ve atletik bir görünüş ile dikkat çekiyor.

Kokpit ve gösterge paneli, dış tasarımın karakteristik ve estetiğini içeri taşıyor. Sade görünüşüyle karakterize edilen yeni model, orta konsolda bulunan 8 inçlik dokunmatik ekranı ve sayısı azaltılmış kumanda anahtarları ve düğmelerle de bu özelliğini yansıtıyor.

Daha eğimli bir tavan çizgisine ve tamamen farklı bir C sütunu ile karşımıza çıkan Yeni Astra, 4,37 metrelik toplam uzunluğu ile önceki modellerden hemen hemen 5 cm, 1,46 metre yüksekliği ile de 2,6 santimetre daha kısa. Buna karşın aks mesafesi 20 mm artırılmış ve arka bölümde 35 mm daha fazla diz mesafesini sunuyor.

"Yeni teknolojiler: IntelliLux LED"
Yansıma yapmadan uzun farlarla sürüş olanağı sağlayan yeni nesil LED matrix far, kompakt sınıf içinde ilk defa Astra'da sunuluyor.
Otomobilin her iki tarafında da sekizer toplamda 16 LED bölümden oluşan yeni LED matrix sistemi trafik durumuna göre, ışın demetinin uzunluğunu ve dağıtımını otomatik ve sürekli olarak yapabiliyor. İşlem sırasında, Opel Eye ön kamera ile birlikte çalışır. 80 km/sa. sürüş hızındayken, sürücüler yolun kenarındaki cisimleri, normal halojen veya ksenon kısa farlar ile yaklaşık 30 ila 40 metre önce algılar. Kamera, karşıdan gelen veya öndeki trafikte bulunan ışık kaynaklarını algılar, ilgili bölgeye ışık yollayan LED'leri devre dışı bırakır. Yolun diğer kısmı ve çevresi parlak bir şekilde aydınlatılır. LED matrix farı, bu özelliği ile aydınlatma teknolojisini bir üst seviyeye taşıyor.

Yeni Astra, 8 inçlik dokunmatik ekran, araç içi Wi-Fi, akıllı telefon bağlantı kolaylığı, IntelliLink R4.0 bilgi-eğlence sistemi imkânıyla Apple CarPlay ve Android Auto, otomatik park sistemi, havalandırmalı ve masaj fonksiyonlu genişliği ayarlanabilir ergonomik koltuklar (Opel Astra, sürücü için 18 şekilde ayarlanabilir koltuklar sunacak), IntelliLux teknolojisine sahip adaptif LED Matrix farları ile segmentinde emniyet, sürücü yardımı ve konfor alanında ön plana çıkıyor.

Şerit İhlali Uyarı Sistemi, Trafik İşareti Tespit Sistemi, Gelişmiş Park Pilotu ve Kör Nokta Uyarı Sistemi gibi teknolojik güvenlik sistemlerine de sahip olan yeni Opel Astra, Türkiye pazarında satışa sunuldu.

Yeni Opel Astra, Mutsan Opel Eğirdir Yolu 3. Kilometre'de müşterilerini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.