Yeni Otobüsler Yarın Isparta'da Olacak

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, daha önce müjdesini verdikleri alçak tabanlı son model halk otobüslerden 5'inin bugün Bursa’dan yola çıktığını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Ocak 2013 20:39
Yeni Otobüsler Yarın Isparta'da Olacak

Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Kooperatifi Başkanı Mehmet Yavuz, daha önce müjdesini verdikleri alçak tabanlı son model halk otobüslerinin Bursa’dan yola çıktığını bildirdi.

Ajans32 Muhabiri’nin aldığı bilgilere göre, toplu taşımacılıkta yeni bir dönem başlayacağını aktaran Başkan Mehmet Yavuz, "2013 yılının sonuna kadar belediye ile yapılan sözleşme gereği araçları sipariş verdiğimiz otobüslerin alımı konusundaki çalışmalar tamamlandı.

Fabrikanın ürettiği otobüsler peyderpey şehrimize gelecek” dedi.
İlk etapta, yarın toplam 5 otobüsün şehirdeki filoya katılacağını kaydeden Yavuz, şubat ayı sonuna kadar bu sayının 20’ye çıkacağını söyledi.

Yeni otobüslerin klimalı ve alçak tabanlı olmasının yanı sıra eskilere göre daha çok artısının bulunduğunu ifade eden Yavuz, “Bu gün yola çıkan otobüsler yarın burada olacak ve hizmete başlayacaktır. Şimdiden tüm halkımıza hayırlı olsun. Her şey Ispartalıların memnuniyeti ve rahatlığı için” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.