Yeni Otogarda Flaş Gelişme!

Yeni Otogarda Flaş Gelişme!

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Temmuz 2017 13:30
Yeni Otogarda Flaş Gelişme!

İl Genel Meclis Üyesi Fevzi Özdemir, Çünür’de yapılan yeni otogar projesinin yerinin değiştirilmesi için mahkemeye başvurmuş ancak ret cevabı almıştı. Bu konuyla ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
Fevzi Özdemir'’in basın açıklaması şöyle; “Saygı değer hemşehrilerim,
Pek çoğunuzun malumu olduğu üzere, Belediye Başkanlığınca yapılacak olan yeni otogar inşası, yapım yeri yanlış olduğu gerekçesi ile tarafımdan iptali için yargıya taşınmıştı. Dava dilekçesindeki bazı teknik eksiklikler sebebi ile Isparta İdare Mahkemesince dilekçem ve davam reddedilmişti. Maalesef Belediye Başkanlığı tarafından davanın gerçeği çarpıtılarak,  sanki; dava esastan görülmüş ve reddedilmiş şeklinde kamuoyuna lanse edilmişti.
 
Nitekim tarafımca Isparta İdare Mahkemesince verilen ret kararına karşı bir üst mahkeme olan Konya Bölge İdare mahkemesi nezdinde istinaf yoluna başvurulmuştur. Bu başvurum sonucunda Konya Bölge İdare Mahkemesi itirazımı yerinde bularak, Isparta İdare Mahkemesinin ret kararını kaldırmıştır. Böylelikle otogar inşası ile ilgili davanın esastan görülmesinin yolu açılmıştır. Umut ederim ki esastan görülecek davada Isparta İdare Mahkemesince Isparta’mızın geleceği adına yerinde ve isabetli bir karar verilecektir.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum