Yeni Otogar’ın İhale Tarihi Belli Oldu

Yeni Otogar’ın İhale Tarihi Belli Oldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 14:15
Yeni Otogar’ın İhale Tarihi Belli Oldu

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yeni Otogar Projesi’nin 15 Aralık 2016 tarihinde ihaleye çıkacağını duyurdu. Belediyenin yaptığı en büyük yatırımın Yeni Otogar olacağını ifade Günaydın, “Kalıcı ve yaşayan otogar projesi olacak” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın düzenlediği basın toplantısında Çünür Mahallesi’ne yapılması planlanan Yeni Otogar Projesi’nin tarihinin netleştiğini bildirdi. ihalenin 15 Aralık 2016 tarihinde yapılacağını ifade eden Günaydın, “Otogar projesi için uzun zamandan beri arazilerini istimlak ettik ve aldık. Proje üzerinde 1 yıl çalışıldı. Şuanda ihale aşamasına geldi. 15 Aralık’ta Yeni Otogarımız ihale edilecek. Rakamsal olarak oldukça büyük maliyetli. Isparta’da yaptıklarımız içerisinde en büyük yatırım oluyor. Kalıcı ve yaşayan otogar projesi olacak. Böyle bir proje yok. Orada 100’e yakın çarşısı olacak. 100’e yakın ofis ve dükkânlar olacak. Otogar olacak ama iç içe çarşı gibi tasarlandı. Geleceğin projesi olarak yaptık bunu” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum