Yeni Projeler İçin Kollar Sıvandı

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, seçimler öncesinde kamuoyuna açıkladığı ve yapmayı düşündüğü projelerin hayata geçirilmesi için kolları sıvadı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2014 14:56
Yeni Projeler İçin Kollar Sıvandı

Bu kapsamda, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, İl Başkan Yardımcısı Atila Kurtul ile Süleyman Demirel Üniversitesi’nden (SDÜ) konusunda uzman hocaların katıldığı bir toplantı düzenleyen Başkan Günaydın, hayata geçirilecek olan projelerin değerlendirildiğini ve ardından da yatırıma geçileceğini söyledi.

Isparta Belediyesi Başkanlık Makamında yapılan toplantıda, Başkan Günaydın’ın seçim öncesinde taslak projelerini hazırladığı yatırım başlıkları ele alındı. SDÜ’den Doç. Dr. Tuncay Yiğit, Doç. Dr. Şemsettin Kılıçarslan, Doç. Dr. Mehmet Özkartal, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Yılmaz Soyyer ve Öğretim Görevlisi Ahmet Mankara’nın da katıldığı toplantıda açıklamada bulunan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, toplantının ana gündem maddeleri hakkında bilgiler verdi.

MHP Teşkilatının yaptıkları her çalışmada kendilerini desteklediğini, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün hocalarımızın ve İl Başkanımız ile başkan yardımcımızın da katılımıyla düzenlediğimiz toplantıda seçim öncesi açıkladığımız projelerimizin değerlendirmelerini yaptık. Bunların projelendirmeleri ve yatırıma geçilmesi amacıyla izlenecek yol haritamızı ortaya koyuyoruz” dedi.

Çalışmalar esnasında bugünkü toplantıda SDÜ ve diğer kurumlarla istişare içerisinde olduklarını belirten Günaydın, bundan sonraki toplantıların daha geniş katılımlı olarak devam edeceğini aktardı.
Yapılan toplantıda güneş enerjisi, şehir planı, ulaşım, trafik ve otopark konuları ile birlikte yeni dönem yapılacak olan sosyal tesisler, kentin sosyolojik konuları masaya yatırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum