Yeni Rektör İçin Helva Dağıttılar

Yeni Rektör İçin Helva Dağıttılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mayıs 2015 13:23
Yeni Rektör İçin Helva Dağıttılar

Isparta Osmanlı Kültür Ocakları yönetimi tarafından geçtiğimiz hafta SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi bahçesinde Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. İlker Çarıkçı için helva dağıtımı yapıldı.

Osmanlı Kültür Ocakları yönetimi, etkinliklerine ara vermeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. İlker Çarıkçı’ya hayırlı olması adına helva dağıtımı yapan yönetim, üniversitenin şehrin amiral gemisi olduğunu belirttiler.

Osmanlı Kültür Ocakları Isparta İl Başkanı Yıldırım Aydın yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Görevine yeni başlayan SDÜ rektörü Prof. Dr. Hüseyin İlker Çarıkçı hocamıza hayırlı olsun münasebeti ile hem üniversite de hem de SDÜ araştırma ve uygulama hastane bahçesinde Osmanlı Kültür Ocakları olarak helva dağıttık. Yeni Rektörümüzün hem Ispartamıza hemde Üniversitemize hayırlı olması dileklerinde bulunuyorum” dedi. Etkinliğe SDÜ’nün eski Genel Sekreteri Aziz Bayrak’ta katıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum