Yeni Sezon Dualarla Açıldı

Yeni Sezon Dualarla Açıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 19:41
Yeni Sezon Dualarla Açıldı

Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, elma sezonunun başlamasıyla birlikte yeni sezonun bereketli geçirmesi için mevlit okuttu. Pala ayrıca yeni sezon öncesinde soğuk hava deposunu yüzde 60 oranında yenilediklerini söyledi.

Beldeye ve bölgeye hitap eden Soğuk Hava Deposunun yeni sezona hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Pala, “Elma sezonu başladı. Yeni sezon beldemize ve bölge halkımıza hayırlı olsun. Bugün burada hem 19 Eylül Gaziler günü hem de yeni başlayan elma sezonunun bereketli geçmesi için mevlit okuttuk. Okuttuğumuz bu mevlide iştirak eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bölge halkımız inşallah verimli bir elma sezonu geçirir” dedi.

YÜZDE 60 YENİLEDİK
Soğuk Hava Deposunda yüzde 60 oranında bir yenileme yaptıklarını dile getiren Başkan Pala, “Yeni sezona başlamadan önce soğuk hava depomuzda tadilata gittik. Depomuzda bulunan forkliftlerinin haricinde depomuza 2 tanede daha forklift kazandırdık. Ayrıca depomuzda bulunan 10 adet kapıyı yenilerek hava sirkülasyonunu engelledik. Kapıları değiştirdikten sonra yaptığı boya ve badanayla birlikte depomuzu yeni sezona hazır hale getirdik” dedi.













       

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.