Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Başlıyor

Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Başlıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mayıs 2015 12:26
Yeni Sezon İçin Hazırlıklar Başlıyor

1.Lige çıkmayı kıl payı çıkaran kırmızı-siyahlılar, yeni sezonda çok daha güçlü bir ekibin yaratılması için transfer komitesi oluşturuyor.

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi A Grubu’nu 3. sırada tamamlayarak yarı finallerde 1. Lig fırsatını tepen Isparta Sportif Gençlik ve Spor Kulübü, gelecek yıl için çalışmalarına başladı. Kulüp Başkanı Barış Gümüş, Asbaşkan Salim Güntaç, Genel Sekreter Sami Öngör, Muhasip Üye Şükrü Top, Basın Sözcüsü Şakir Aksöz ve Denetim Kurulu Başkanı Osman Mutlu’dan oluşan yönetim, yeni sezonda çok daha güçlü bir ekibin oluşturulması için çalışmalara başladı.

Transfer Komitesinin oluşturulduğunu belirten Kulüp Başkanı Barış Gümüş, önümüzdeki haftadan itibaren izlemeye aldıkları oyuncularla görüşeceklerini bildirdi. Gümüş, güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ve 1. Ligi çok daha zorlayan bir ekip yaratılacağının müjdesini verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum