Yeni Sistem için Recep Özel’e Görev!

Yeni Sistem için Recep Özel’e Görev!

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ocak 2018 18:10
Yeni Sistem için Recep Özel’e Görev!

AK Parti eski Milletvekili Recep Özel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş sürecinde uyum yasaları kapsamında gerekli değişikliklerin hazırlanması için kurulan komisyonlarda görevlendirildi. Buna göre Özel ‘Siyasi Partiler ve Seçim Mevzuatının Uyarlanması Komisyonu’nda görev yapacak.

AK Parti'de uyum yasaları kapsamında gerekli değişikliklerin hazırlanması için oluşturulan 5 komisyonda görev yapacak isimler belli oldu.  Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçiş sürecinde 5 ayrı komisyon kurulmasına karar verildi. Komisyonlar ana başlıkları ile şöyle: -Yürütmenin Yapılandırılması Komisyonu 
-Kamu Personel Rejimi Komisyonu
-Yerel Yönetimler Komisyonu
-Siyasi Partiler ve Seçim Mevzuatının Uyarlanması Komisyonu 
-Meclis İç Tüzük Komisyonu
-Özel’e görev 

AK Parti eski Milletvekili Recep Özel ‘Siyasi Partiler ve Seçim Mevzuatının Uyarlanması Komisyonu’nda görevlendirildi. Komisyon, yeni sisteme göre tüm seçim mevzuatının gözden geçirilmesiyle uyarlamanın sağlanması, güncel önerilerle ilgili hazırlık çalışmaları yapılması işlevini görecek. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.