Yeni Tapu Müdürlüğü Olması Gereken Yerde

Yeni Tapu Müdürlüğü Olması Gereken Yerde

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2017 12:38
Yeni Tapu Müdürlüğü Olması Gereken Yerde

Isparta yatırımcı akınına uğruyor. Durum böyle olunca tapuda yaşanan yoğunluk nedeniyle zaman zaman sorunlar yaşanıyordu. Bu sorunların giderilmesi için Tapu Müdürlüğü daha geniş ve daha ferah bir binaya taşındı. Isparta esnafı Tapu Müdürlüğü’nün yeni yerini değerlendirdi. ''Sebep Olanlardan Allah Razı Olsun'' Isparta Tosun Emlak Sahibi Hurşit Tosun ve işletmecisi Gökhan Kocabaş, ''Adına Yakışır Nezih ve ferah bir ortamda işlerimizi yapabiliyoruz, böyle güzel bir mekanı şehrimize kazandıran yetkililere teşekkürü bir borç biliyoruz, sebep olanlardn Alllah Razı Olsun'' dedi.  “Olması gerektiği gibi oldu diye düşünüyoruz” Davraz Emlak işletmecileri Mustafa Şahin ve Abdullah Tosun Isparta  Tapu Müdürlüğü’nün yeni yerinde daha güvenli ve huzur içinde işlemlerin yapılacağını dile getirerek, “Önceki yere göre baktığımızda yeni tapu müdürlüğü daha ferah ve daha düzenli. İnsanlar geldiklerinde ne yapacaklarını biliyorlar.

Bunun ilk adım olduğunu düşünüyorum. Tapu işlemi için bekleyen vatandaşların ayakta kaos oluşturmak yerine oturarak sırasını bekleyeceği veya sohbet edebileceği bir alan oluşturulmuş. Memurlar işlem sırasında insanlarla muhatap olmuyorlar. Diğer yere göre burada daha güzel bir ortam var. Olması gerektiği gibi oldu diye düşünüyorum. İnsanlar daha güvenli ve huzur içinde işlemlerini yapıp tapularını alacaklar.” dedi.

“İşlemleri çok kolay ve daha basit şekilde yapabiliyoruz” Mega Gayrimenkul işletmecisi Mustafa Başar ve Abdullah Aslan geniş ve daha rahat bir çalışma ortamının oluştuğunu ifade ederek, “Tapu Müdürlüğünün taşınması çok güzel olmuş. Salon diğerine göre çok rahat ve insanlar sıkışık şekilde değil. Daha geniş ve daha rahat çalışma ortamı oluşmuş. Ayrıca park yeri de var. Vatandaşlar araçlarını park edebiliyor. Başvuruları ekrandan takip edebiliyoruz. Salonda oturarak bekleyebiliyoruz. İnşallah burasın daha iyi hizmet vereceğini düşünüyorum. İşlemleri çok kolay ve daha basit şekilde yapabiliyoruz” diye konuştu. Adres: Davraz Mahallesi, 3903. Sk. No:2, (GÜLBİRLİK BİNASI KARŞISI) Merkez/Isparta Telefon: (0246) 280 11 52

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.