Yeni Taraftar Grubu Kuruldu

Yeni Taraftar Grubu Kuruldu

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Şubat 2021 09:30
Yeni Taraftar Grubu Kuruldu

Yüreği ISPARTASPOR sevgisiyle çarpan kalbi ISPARTA diye atan büyük ISPARTASPOR taraftarları sözümüze başlamadan önce hepinize kucak dolusu sevgiler ve saygılar gönderiyoruz.

Biz kimiz ? Biz ISPARTASPORU aynı sizin gibi yürekten seven bu şehir için bu takım için bir şeyler yapmak isteyen kardeşleriniziz yani biz aslında siziz.

ISPARTAMIZIN futbolu ne kadar çok sevdiği ISPARTASPORU ne kadar benimsediği tüm Türkiye'nin malumudur.Biz bu sevgiyi daha da yaymak takımımıza her anlamda destek olmak taraftarımızı bütünleştirmek adına bu yola çıktık.Biz ayrıştırmak için değil birleştirmek için buradayız.Biz küstürmek için değil barıştırmak için uğraşacağız. Siyasi görüşü, partisi, dünya görüşü ne olursa olsun küçüğünden büyüğüne paydası, sevdası ISPARTASPOR olan tüm taraftarlarımızı GÜLKENTLİLER çatısı altında takımımıza destek olmaya davet ediyoruz.Şehrimizin çok büyük bir potansiyeli var.Bu potansiyeli hem tribünde takımımıza destek hem tribün dışında sosyal sorumluluk projeleriyle ihtiyaç sahiplerine, öğrenci kardeşlerimize elimizden geldiğince yardıma çevirmek bizim elimizde.
Mevcud ve bundan sonra göreve gelecek olan Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, Kulüp Başkanlarımızla, Yöneticilerimizle ve Büyük ISPARTASPOR Taraftarlarımızla omuz omuza vererek saygı ve sevgi çerçevesinde şehrimizi ve takımımızı hak ettiği yerlere taşıyabilmek en büyük amacımızdır.Bu yolda ISPARTASPORU seven herkesi yanımızda görmek en büyük arzumuzdur.

Covidsiz sağlıklı güzel günlere en kısa sürede ulaşmak ve tribünlerde buluşmak üzere herkesi saygıyla selamlıyoruz...

GÜLKENTLİLER TARAFTAR GRUBU

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum