Yeni Transfer Bade

Atv'nin sürprizli dizisi 'Ezel', yeni transferiyle şaşırttı. 'Bade' karakteriyle diziye katılan Berrak Tüzünataç, 'Ezel'e yeni bir soluk getirecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2010 11:32
Yeni Transfer Bade
'Bade' karakteri henüz diziye yeni dahil olmasına rağmen, 'Ezel'i nasıl bir hikayeye sürükleyeceği büyük bir merak konusu olmaya başladı. Dizinin başarılı senaristi Pınar Bulut, 'Bade' ile ilgili merak edilenleri cevapladı...

* 'Bade' Kenan Birkan'ın mı yoksa 'Ezel'in tarafında mı olacak?
'Bade' iki tarafa da ait bir karakter değil, o sadece kendi tarafında. Ama bazı sırları var. Bu sırlar onu bir tarafa çekecek mi bilinmez. Ama sonunda aşk 'Bade'yi bir tarafa çekecek diyebiliriz.

* 'Bade'nin gelişi, dizide hangi dengeleri değiştirecek?
'Bade' ilişkiler üzerinden bazı dengeleri değiştirecek. Bazı aşkları küllendirecek, bazılarını ise alevlendirecek. Alevlenen aşklar kimi için mutluluk, kimileri için yeni tuzaklar demek...

* 'Bade' ile 'Ezel' arasında bir aşk yaşanacak mı?
Her şey mümkün. 'Bade' 'Ezel'in çevresindeki kadınlara benzemiyor. İlk kez bir kadın 'Ezel'e 'Eyşan'ı unutturabilecek mi? 'Eyşan' buna izin verecek mi? 'Bade' ve 'Ezel' için bu olasılıklar mümkün.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.