Yeni Transferler: 'Ispartaspor İçin Burdayız'

Pembe-yeşilli takımın yeni transferleri Ferdi, Mehmet, Ali, Halim ve Enes, takımı kümede bırakmak için geldiklerini belirterek, “Ispartaspor’u son 6 maçta izleyin. Savaşıp hedefimize ulaşacağız” dediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Şubat 2012 15:21
Yeni Transferler: 'Ispartaspor İçin Burdayız'

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta kümede kalma savaşı veren Ispartaspor’ungeçtiğimiz hafta kadrosuna kattığı transfer iddialı konuştu.

Uzun yıllar profesyonel liglerde forma giyen Ferdi Aksakal, Mehmet Çaylak ve Ali Gürsoy, tecrübelerini pembe-yeşilli takım için kullanacaklarını belirterek, Halim Boşnak ve Enes Yıldırım ise Ispartaspor’un yıldızları olacaklarını söylediler.

AKSAKAL, KENDİNDEN EMİN
Daha önce Darıca Gençlerbirliği, İnegölspor, Şanlıurfaspor, Türk Telekom, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor ve Gebzespor formaları giyen 31 yaşındaki santrfor Ferdi Aksakal takım kaptanlığa getirilirken, “Ispartaspor’u kurtarmaya geldik. Biz buraya pembe-yeşilli takım için geldik. Koca şehrinin ismini taşıyan Ispartaspor’u ligde bırakıp önümüzdeki yıl şampiyonluğa taşımak istiyoruz” dedi.

GÜRSOY: SAVUNMANIN SİGORTASIYIM
Daha önce Eskişehirspor, Uşakspor, Tokatspor, İskenderun Demir Çelikspor, Kahramanmaraşspor, Fethiyespor, Payas Belediyespor formaları giyen 33 yaşındaki Ali Gürsoy ise savunmanın sigortası olacağını söyledi. Fethiyespor kaptanlığını yapan Gürsoy, takıma ağabeylik yapmak için geldiğini ve kalan maçlarının tümünün final olduğuna dikkat çekti.

ORTA SAHANIN DİNAMOSU ÇAYLAK
Daha önce İnegöl, Hatay ve Bayrampaşa gibi takımlarının formaları giyen Mehmet Çaylak, şimdiden orta sahadaki etkili futboluyla dikkat çekti. Taraftarın, “Çılgın Memo” diye tezahürat yaptığı Çaylak, “Hiçbir bahaneye sığınmadan yolumuza devam edeceğiz. Kendimize güvenimiz tam” dedi.

GENÇLER İDDİALI KONUŞTU
Daha önce Beşiktaş Kasımpaşa, Samsunspor altyapılarında forma giyen 17 yaşındaki sol kanat oyuncusu Halim Boşnak ile Tepecik A.Ş. İstanbul Büyükşehir, İncirlispor formaları giyen 18 yaşındaki Enes Yıldırım ise gelecekten umutlular. Boşnak ve Yıldırım, Ispartaspor’da kendilerini gösterip Türk futbolunda yükselişe geçmek istediklerini söylediler. Yeni transferler, “Ispartaspor için buradayız. Taraftarımızdan istediğimiz bizleri sonuna kadar desteklesinler. Ispartaspor hepimizin takımı” dediler.

Bu arada Kulüp Başkanı Şevket Savlu, bu hafta 2-3 ismi daha kadroya katarak transferi noktalayacaklarını bildirdi.

Levent DOĞAN

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum