Yeni Vali Günaydın Göreve Başladı

Yeni Vali Günaydın Göreve Başladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Haziran 2016 16:36
Yeni Vali Günaydın Göreve Başladı

Kastamonu Valiliği'nden Isparta Valiliği görevine atanan Şehmus Günaydın, yeni görevine başladı. Günaydın, "Mükemmel olduğumuz iddia etmiyoruz ama Ispartamız için en mükemmeli yakalamaya çalışacağız" dedi. Ispartaspor'un yeniden profesyonel lige çıkması için çabalama sözü verdi

Son Valiler Kararnamesi ile Kastamonu Valiliği'nden Isparta Valiliği görevine atanan Şehmus Günaydın, yeni görevine başladı. Valilik önünde Günaydın için karşılama töreni düzenlendi. Yeni valiyi, İl Genel Meclisi Başkanı ali Bolat, vali yardımcıları, valilik çalışanları, daire müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Karşılama töreninin ardından yeni makamına oturan Vali Günaydın'ın Özel Kalem Müdürü Yılmaz Karadem'den ilk talebi göreve başlama yazısı oldu. Vali Günaydn, yazıyı imzaladıktan sonra ayağının tozuyla gazetecilere açıklamada bulundu. Göreve başlamadan önce Isparta hakkında bilgiler edindiğini belirten Vali Günaydın,"Daha önceleri görev yapan vali ve siyasi kişilere baktım. Isparta’nın bu hale gelmesine destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Biz mükemmel olduğumuz iddia etmiyoruz ama Ispartamız için en mükemmeli yakalamaya çalışacağız. Meslek hayatım boyunca benci olmadım. Her zaman bizci oldum. Heybesinde Ispartamıza katkı verecek, destek verecek kim varsa rahatlıkla bize gelebilir ve görüşlerini iletebilir. Eğer hepimiz biz olursak Ispartamız bulunduğu yerden daha üst noktalara gelecektir. Eleştiriler olabilir. Bu eleştiriler yapıcı ve yol gösterici olursa faydalı olur. Aksi takdirde kişisel hesaplara dayanan eleştirilerin Ispartamıza zarar vereceğini düşünüyorum. Bu durum kişilere zarar vermez ama Ispartamıza zarar verir. Isparta için el ele, kol kola en iyisini yakalarız" dedi

ISPARTA'YI DAHA DA GELİŞTİRMELİYİZ
Yaşanabilir şehirler arasında Isparta'nın birinci sırada olduğunu anımsatan Vali Günaydın, "Bunu ekonomik, sosyal ve kültürel olarak daha da geliştirmeliyiz. Bu görev hepimize düşüyor. Isparta halkı, sivil toplum kuruluşları Isparta için elinden geleni yapacaktır. Eğer bunu başarabilirsek geri kalan eksiklikleri en hızlı bir şekilde tamamlarız diye düşünüyorum" diye konuştu.

PROFESYONEL TAKIM İÇİN ÇABALAYACAĞIZ
Öte yandan Vali Günaydın, kendisini Isparta'dan arayan gençlerden en çok profesyonel takım talebi aldığını belirterek, "Yaklaşık 250 bin nüfusu olan bir şehrin profesyonel takımının olmaması üzüyor ama bu eksiği de gidermek için çabalayacağız" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum