Yeni Vali Oğuz Ne Zaman Gelecek?

Isparta'ya atanan Vali Memduh Oğuz, 12 yıl aradan sonra aktif göreve dönüyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Aralık 2010 17:36
Yeni Vali Oğuz Ne Zaman Gelecek?

Yeni Vali Oğuz, 29 Aralık'ta uçakla İstanbul'dan Isparta'ya gelecek, 30 Aralık Perşembe günü görevine başlayacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün onayının ardından Resmi Gazete'de yayınlanan Valiler Kararnamesi doğrultusunda Kırklareli Valisi olan Ali Haydar Öner'in yerine Isparta Valiliği'ne atanan Merkez Valisi Memduh Oğuz, yılbaşından önce görevine başlayacak.

Bu hafta içerisinde veda programlarını tamamlayacak olan Vali Öner için 27 Aralık Pazartesi günü Isparta Valiliği tarafından veda programı düzenlenecek. 28 Aralık günü ya da 29 Aralık günü Isparta'dan ayrılacak olan Vali Öner'in boşalttığı valilik koltuğu 30 Aralık günü yeni sahibine teslim edilecek.

12 yıldır merkezde görev yapan ve bu sürede İstanbul bölgesinde ikamet etmeyi tercih eden Vali Oğuz, 29 Aralık akşamı saat 22.45'de Atatürk Havalimanı'ndan Isparta uçağına binecek. Gece yarısına doğru Isparta'da olacak olan Vali Oğuz, 30 Aralık günü görevine başlayacak.

Akdeniz

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.