Yeni Validen Ziyaret

Isparta Valiliği'ne atanan Memduh Oğuz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Aralık 2010 21:49
Yeni Validen Ziyaret

Isparta Valiliği'ne atanan Memduh Oğuz Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kocaeli'nin eski valilerinden olan ve geçtiğimiz günlerde Isparta Valiliği görevine atanan Memduh Oğuz, Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti.

Isparta Valisi Oğuz, Büyükşehir hizmet binasının girişinde Başkan Karaosmanoğlu tarafından karşılanırken, ziyarette Genel Sekreter Ersin Yazıcı da hazır bulundu. Başkan Karaosmanoğlu tarafından Vali Oğuz'a ziyaret hatırası olarak işlemeli bir vazo ve M. Akif Ersoy'un Safahat kitabı hediye edildi. Oğuz'u Kocaeli'nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Oğuz'un 1996-99 yıllarında Kocaeli Valiliği görevini yürüttüğünü hatırlatan Başkan Karaosmanoğlu, ''Sayın Oğuz'un bundan önceki görevlerinde olduğu gibi, Isparta Valiliği'nde de başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum'' dedi.

Başkan Karaosmanoğlu tarafından özlediği bir lezzet olarak pişmaniye ikram edilen Vali Oğuz da, Kocaeli ile gönül bağı bulunduğunu, yeni görevine başlamadan önce ilimizdeki dostlarını ziyaret etmek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.