Yeni Valinin Yeni Uygulaması

Isparta Valisi Vahdettin Özkan, yeni bir uygulamayla çalışmalarına başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Eylül 2013 22:35
Yeni Valinin Yeni Uygulaması

Isparta’yı daha iyi tanımak, sorunları yerinde görmek için ilçelere kendine bağlı 15’ten fazla kamu kurumu yetkilileriyle ilçelere çıkarmaya yapıyor
Ayrıca o ilçenin belediye başkanı, siyasi parti liderleri, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlarıyla bir araya gelerek brifing alıyor. Yörenin sorunlarını yerinde dinliyor. Acil olarak çözülmesi gereken sorunları ilgili kamu yetkililerine talimat vererek yerine getirmeye çalışıyor.

Kendi yetkileri dışında olan sorunları ilgili bakanlıklara bildirerek çözmeye çalışıyor. Vali Özkan, çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada “Sorunları yerinde incelemeli. Bunu görerek, dinleyerek çözmek en doğru yöntemdir kanaatindeyim. Bu vesile ile Isparta’yı daha iyi tanımak, ona göre hareket etmek lazımdır.

Ben bu uygulamaları kaymakamlığım ve valilik dönemlerimde yapmaya başladım. Bu uygulamamda başarılı olduğuma inanıyorum. Valilerin amacı; il sorunlarını kısa ve uzun vadeli çözümlerle bitirmek, onları vatandaşlarla paylaşmak en doğru sistem olarak görüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum