Yeni Yapılan Işıklar Dökülüyor

Eğirdir Belediye Eski, Başkanı Osman Nuri Özmeral’in yaptırdığı ve kendi imzasının bir benzeri olarak tasarlanan Şehir içi aydınlanma ışıkları malzemenin dayanıksız olması sebebiyle rüzgar ve yağmurun etkisi ile dökülmeye başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 11:24
Yeni Yapılan Işıklar Dökülüyor

Eğirdir Belediye Eski başkanı Osman Nuri Özmeral tarafından 85.000 TL karşılığında Eğirdir Sahil şeridine yaptırılan üzerinde Eğirdir Belediyesi yazan ve kırmızı elma amblemi bulunan aydınlatmaların malzemelerinin dayanıksız olması sebebiyle rüzgar ve yağmurun etkisi ile dökülmeye başlayarak, yanmaz hale geldi.

Geçtiğimiz dönemde Eğirdir’in farklı yerlerine döşenen ve üzerindeki işaretin Eğirdir Belediye Eski başkanı Osman Nuri Özmeral’in imzası olduğu iddia edilen ve 80 adedine 85 bin lira ödenen aydınlatma ışıklarının dökülmesi, yanmaması halkı ve çevredeki vatandaşları rahatsız ediyor. Vatandaşlar rüzgardan bile aydınlatma ışıklarının yönlerinin döndüğünü ve ileride trafiği tehlikeye atabileceğini söyleyerek, eski Başkanın kendi imzasını tasarladığı bu aydınlatma cihazlarının artık çoğu yanmıyor, bu kadar para verilerek yaptırılan bir şeyin bu kadar kısa sürede parçalanması ve dökülmesini de düşündürücü olarak değerlendirerek tepkilerini dile getirdiler.

Haber - Fotoğraf: Emrah ÇELİK

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum