Yeni Yaşam Alanı Şaibelerle Dolu

Yeni konut alanında şaibelerin olduğunu söyleyen Özel, törende Başkan Günaydın’ın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’e hoş olmayacak davranışlarda bulunduğunu ileri sürdü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Nisan 2013 12:35
Yeni Yaşam Alanı Şaibelerle Dolu

Çünür’deki yeni konut alanında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve ailesinin arazi satın aldığı yönündeki iddialar Isparta kamuoyunun bir numaralı gündem maddesi oldu. İddiayı gündeme getiren Eski Belediye Başkanı Hasan Balaman, “Günaydın, Çünür’den ne kadar arazi aldığını açıklamazsa ben tapu kayıtlarıyla birlikte Ispartalılara açıklarım” şeklinde konuşmuştu.

Balaman’ın bu iddialarına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Çünür’de yapılan törende cevap vermişti.

Halef selef Belediye Başkanları arasında yaşanan bu tartışmaya AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel’de katıldı.

Özel, Çünür’de yapılan törenle ilgili şok bir iddiada bulundu. Tören sonrası Başkan Günaydın’ın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç’e alaycı bir tavır sergilediğini belirten Milletvekili Özel, “Çünür Mahallemizin Muhtarı Sayın Kadriye Bilgiç’e alaylı tavırlarla bir takım laflar etmiş Belediye Başkanımız. O da seçilmiş muhtarımız da seçilmiş. Bunun ötesinde muhtarımız bayan. Hem seçilmişliğine hem de bayanlığına saygı göstermek zorunda. Ama onu yapmamış ben kendisini kınıyorum. Bunu Çünür halkına yapılmış bir hakaret olarak algılıyorum” dedi.

AK Parti Isparta Milletvekili Özel, yeni konut alanında şaibelerin olduğunu söyledi. Özel, “Bize burayla ilgili bir takım belgeler geliyor, laflar geliyor. Ancak burada bir dünya şaibenin olduğuna inanıyoruz. Belediye Başkanımız açıklayacağım demiş ya. Açıklasın ondan sonra biz de bunun bir muhasebesini yapar bir takım açıklamalarda bulunuruz” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum