Yeni Yıla Fidan Dikerek Girin

Yeni Yıla Fidan Dikerek Girin

Yayınlanma:
Yeni Yıla Fidan Dikerek Girin

Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, 2017 yılının son günlerini yaşadığımız bu günlerde vatandaşlara çağrıda bulunarak, ‘Yeni yıla fidan dikerek girin’ dedi. 

Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşan ve yepyeni umutlarla girmeyi hedeflediğimiz yeni yıl öncesinde  ‘Yeni yıla fidan dikerek girin’ çağrısında bulundu. Yılbaşında 2018 yılına fidan dikerek girmek isteyen bütün vatandaşlara ücretsiz olarak yılbaşı çamı verdiklerini ifade eden Bölge Müdürü Duman, bugüne kadar yılbaşında 2018 yılına fidan dikerek girmek için kendilerinden herhangi bir çam fidanı talebinin olmadığını belirterek; “Maalesef geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi bu yıl da yeni yıla yepyeni umutlarla fidan dikerek girmek isteyen vatandaş sayısının yok denilecek kadar az olacağını düşünüyoruz” dedi. 

“AMACIMIZ, FİDAN DİKME 

BİLİNCİNİ GELİŞTİRMEK” 

Yılbaşına sayılı günlerin kaldığı 2017 yılının son günlerinde kendilerine hiç fidan talebinde bulunan vatandaşın olmamasının bunun en güzel göstergesi olduğunu vurgulayan Akduman, bütün Ispartalılara seslenerek, 2018 yılına yepyeni umutlarla fidan dikerek girmeleri çağrısında bulundu. Millet olarak fidan dikme konusunda maalesef çok ilgisiz olunduğunu belirten Akduman, gerek dini bayramlarda gerek milli bayramlarda ve gerekse her yıl yeni yıl öncesinde çeşitli isimler altında kampanyalar düzenlemelerindeki tek amacın, vatandaşlarda fidan dikme bilincini uyandırmak ve yeni yetişen genç neslin fidan dikme konusunda hassas olmasını sağlamak olduğunu söyledi. 

“YENİ YIL İÇİN AĞAÇ 

KESMEYİN, FİDAN DİKİN” 

Yanlış olan bir adetin şeklini değiştirerek ağaç kesmek yerine fidan dikmeyi topluma aşılamaya çalıştıklarını belirten Müdür Kenan Akduman, sadece belli günlerde değil kendilerinden talep edilmesi halinde her zaman fidan dikmek isteyenlere gerekli fidan desteğinin verileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum