Yeniden AK Parti'deler

MHP’den geçtiğimiz günlerde istifa edenNuh Murat Sarıoğlu ile Doğan Turan AK Parti’ye Katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2015 12:55
Yeniden AK Parti'deler

Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğimiz günlerde istifa eden Nuh Murat Sarıoğlu ile Doğan Turan, yapılan törenle Adalet ve Kalkınma Partisi’ne katıldılar.

Çınar Bulvarı’nda bulunan Yalvaç Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’ndeki törene Ak Parti Isparta Milletvekili adayları Recep Özel ve Ayşe Usta da katıldılar.

Yalvaç Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Sektioğlu yaptığı konuşmada “Kurucu ilçe başkanı sayın N.Murat Sarıoğlu ile Doğan Turan’ın yeniden partimize katılımları bize özellikle 7 Haziran seçimlerinde büyük güç katacaktır. Kendilerine hoş geldiniz diyoruz” dedi.

Recep ÖZEL: Yeniden Evlilik Töreni…
Ak Parti Isparta Milletvekili adayı Recep Özel, Sarıoğlu ve Turan’ı yeniden AK Parti’de görmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Özel, “Boşanmış çiftlerin yeniden evlilik töreni için buradayız. Kendilerini tekrar aramızda görmek bize güç katacaktır. Artık birbirimize daha yakın, birlik beraberlik içinde olmak için bundan sonra daha dikkatli olmak zorundayız. Ak Parti kişilere bağlı bir siyasi kadro değildir. Evet liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi duruşu, karizmasıyla Ak Parti ayaktadır, ama Ak Parti kadro partisidir. Eskiden TC vatandaşlığı 3. Sınıf vatandaşlığı sayılırdı. Ancak Ak Parti iktidarı ile birlikte şimdi herkes onurlu Türk vatandaşıyım diyebiliyor. İşte bunun için bu dava daha da güçlenmelidir” dedi.

Hepimiz aynı şeyi düşünmüş olsak komünist parti oluruz…
Tekin Bayram’ın AK Parti Belediye Başkan Adayı gösterilmesi ve sonrasında yaşananlara gönderme yapan Özel, “Geçmişte birtakım hatalar yaşandı, şu veya bu sebepten. Artık hatalardan ders alıp aynı hataları tekrar yapmamalıyız. Siyasette herkesi sevmek zorunda değilsiniz, ‘bu partide o varsa, bu varsa…’ diye bir şey olamaz. Ak Parti kimsenin partisi değil, herkesin partisidir. Siyaset, farklı yapılardaki kişilerin bir arada bulunmasıdır, hepimiz aynı şeyi düşünmüş olsak komünist parti oluruz. İçimizdeki, bu partiye emeği geçmiş kişileri neden kaybettik, bunları sorgulamalıyız. Biz burada kimseyi ötekileştirmek durumunda değiliz. “Biz” varsak bu parti var, “Ben” değil, “Biz” diyen anlayışta olan bir partidir Ak Parti” dedi.

Daha sonra Milletvekili Recep Özel, Nuh Murat Sarıoğlu’na AK Parti rozetini takarak kutladı. Doğan Turan’ın rozetini ise Milletvekili adayı Ayşe Usta taktı ve tören sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum