Yeniden Eğirdir’e Talip

2014 Yerel seçimleri için Ak Parti aday adayları, adaylık başvurusu yapmaya devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2013 17:09
Yeniden Eğirdir’e Talip

2009 Yerel Seçimlerinde Eğirdir Belediye Başkan Aday adayı olan Hasan Avcu, 2014 Mart Ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden Ak Parti’den Eğirdir Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Avcu Yaptığı açıklamada “ 2014 yılında yapılacak olan Yerel seçimlerde, İlçemize daha iyi hizmet vermek, sosyal belediyeciliği geliştirmek için göreve talip oldum. Ak parti vizyon ve misyonları doğrultusunda Eğirdir’i 2023 Hedeflerine en iyi şekilde taşıyacağıma inandığım için birlik ve beraberlik içinde Ak Parti Belediyeciliğini daha yüksek seviyelere çıkarmak için aday adayı olduğunu belirtti.

Hasan Avcu Kimdir ?

25 Aralık 1970 yılında Eğirdir’de doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Eğirdir’de gerçekleştirdi. 9 Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılılığı bölümünden mezun olduktan sonra 1991-1998 yılları arasıda Özel Sektörde Bilgi İşlem Şefi olarak görev yaptıktan sonra yine aynı alanda Kendi işyerini kurarak faaliyetlerini devam ettirdi.

2006 Yılından Bu yana Ak Parti Isparta İl Teşkilatında görev yapan Avcu, Son olarak İl Başkan Yardımcılığı ve Sekreterliği görevlerinde bulundu. Isparta Sanayici İş adamları Derneğinin Kurucu Başkanı Olan Avcu, Evli ve 2 Çocuk babası.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum