Yenilenen Böcüzade Parkı Bugün Açılıyor

Yenilenen yüzüyle şehrin gürültüsünden uzak nezih birmekan olan Böcüzade Yaşam Parkı bugün yapılacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2011 23:54
Yenilenen Böcüzade Parkı Bugün Açılıyor

Ispartalıların göz bebeği olmaya hazırlanan Böcüzade Yaşam Parkı, Osmanlı mimarisiyle farkını fark ettiriyor.

Ramazan'da toplu iftar programlarına da hazırlanan Böcüzade'nin bugün saat 20.00'de yapılacak olan açılışında, sürpriz sanatçı konserleri, mehteran gösterisi, sürpriz hediyeler ve animasyon gösterileri sizleri bekliyor.

Ahmet Bağcı, Hasan Önder ve Mehmet İlter'den oluşan üç girişimcinin işletmesini aldığı Böcüzade, yenilenen yüzü ve yüksek standartlarda hizmet kalitesiyle siz değerli Ispartalıları ağırlamaya hazır. Böcüzade, Osmanlı mimarisini yansıtan kapalı alanıyla göz dolduruyor.

Daha bir ay önce kapılarını halka açan Böcüzade'de sizlere şehrin gürültüsünden uzak şekilde, havuz kenarında ailenizle hoşça vakit geçirebilme, doyumsuz ve unutulmaz sohbetler vaat ediliyor.

Öte yandan Belediye karşısındaki Prof. Dr. Hasan Gürbüz Parkı'nın da işletmeciğini yapan Bağcı, iftar sonrası sıcak yaz akşam larında eve tıkılıp kalmak istemeyenler için de bu parkın tam aranılan yer olduğunu söyledi. Dev ekranlı televizyonlarda maç yayınlarının izlenebildiği Hasan Gürbüz Parkın'da da önce kalite ve sağlık prensibini düstur edindiklerini kaydeden Bağcı, Ispartalıları burada vakit geçirmeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.