Yenişarbademli ve Konak Kardeş Oldu

Yenişarbademli ilçesiyle İzmir'in Konak ilçesi kardeş oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2012 12:33
Yenişarbademli ve Konak Kardeş Oldu

Isparta Yenişarbademli Belediyesi ve İmir Konak Belediyesi ile arasında ekonomik ve sosyal ilişkileri geliştirmek amacıyla protokol imzalandı.

Törene, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile Yenişarbademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Protokol töreninde konuşan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, her iki kentte yaşayan insanlar için sosyo-ekonomik, kültürel projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunulacağını belirterek, "Yeni açılımlar sağlanacak, kültürel ve milli konularda farkındalık yaratabilecek projelerde deneyim ve imkanları da paylaşacağız. Ayrıca AB Hibe Projelerinde ortak çalışılarak, çeşitli alanlarda işbirliğinin ve dostluğun pekiştirilmesi amacı için birlikte hareket edeceğiz" dedi.

Isparta Yenişar Bademli Belediye Başkanı Mustafa Erdem de, Türkiye’nin en güçlü belediyelerinden biri olan Konak Belediyesi ve Türkiye’nin en başarılı belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile birlikte hizmet vermenin kendileri için büyük bir onur olduğunu söyledi. Erdem, kentlerindeki su kaynaklarının da Konak Belediyesi ile değerlendirileceğini ve ekonomiye kazandırılacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.