Yenişarbademli’yi Türkiye’nin Davos’u Yapacağız

Yenişarbademli’yi Türkiye’nin Davos’u Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2018 09:59
Yenişarbademli’yi Türkiye’nin Davos’u Yapacağız

CHP Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, seçim kampanyası kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Yenişarbademli de vatandaşlarla buluşan Ceyhan, Yenişarbademli’nin CHP iktidarı ile hak ettiği ilgiyi göreceğini söyledi. Ceyhan, “Göreceksiniz burayı Türkiye’nin Davos’u yapacağız” dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Isparta Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan, seçim kampanyası kapsamında Yenişarbademli’de vatandaşlarla buluştu. Yoğun ilgi ile karşılanan Ceyhan, Yenişarbademli’nin kendileri için son derece önemli bir ilçe olduğunu kaydederek “Burası bizim için çok önemli. Çok özel. Bizi hiç yalnız bırakmadı. Yenişarbademli hep bizimle hareket etti. Bundan sonra da burada büyük başarılar elde edeceğiz. Atatürk ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine bağlı bir ilçemiz” dedi. 

Yenişarbademli’yi İsviçre’de bir kasabaya benzeten Ceyhan, “Bakın burası çok önemli bir turizm merkezi olabilir. Ama AK Parti iktidarları burayı da üvey evlat olarak gördükleri için hak ettiği ilgiyi göremedi. Biliyorsunuz Davos’ta dünyanın en önemli toplantıları yapılır yılın bazı dönemlerinde. İşte benim hayalim Yenişarbademli’yi Türkiye’nin Davos’u yapmak. Bunu yapacak projelerimiz, becerimiz, birikimimiz var. Belediye Başkanımız burada mucizeler yaratmış. Onca olumsuzluğa rağmen burada mucize yaratmış. CHP iktidarında Yenişarbademli’yi Davos gibi bir merkez yapacağız. Dünya’nın gözü buralarda düzenlenen etkinliklerde olacak” ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.