Yer Gök Kırmızı Beyaz

Belediye Başkanı Günaydın tarafından başlatılan Bayrak Kampanyası çerçevesinde Isparta’da yer-gök kırmızı beyaza büründü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2015 16:48
Yer Gök Kırmızı Beyaz

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, son günlerde artan terör olayları nedeniyle şehirde bayrak kampanyası başlattı. Belediye ana cadde ve meydanlar ile bazı caddelerdeki binaları dev Türk Bayrakları ile donattı. Belediye tarafından binlerce bayrak caddeleri süslerken, Ispartalı esnaf ve vatandaşlarda işyeri ve evlerine astıkları bayraklarla kampanyaya destek veriyor.

Son günlerde artan terör olaylarını protesto etmek, güvenlik görevlilerimize manevi destek sunulması, milli şuur, bayrak ve vatan sevgisinin doruk noktaya ulaştırılması amacıyla Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, şehirde bayrak kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde binlerce Türk Bayrağı cadde ve binaları süslerken, kampanyaya esnaflarda dükkanlarına astıkları Türk Bayraklarıyla destek verdi.



Ülkemizin son günlerde terör örgütünce kalleşçe saldırılara maruz kaldığını söyleyen Günaydın, “Türk Milleti olarak bugün milli şuur, bayrak, vatan ve irade kararlığına ihtiyacımız var. Isparta’nın, Türkiye’nin, Türkiye Cumhuriyeti’nin iradesinin ne olduğunu göstermek adına Isparta Belediyesi olarak şehrin her noktasını, caddesini, meydanını, Türk Bayrakları ile donatıyoruz. Ispartalı esnaf ve vatandaşlarımızın da bulundukları alanı Türk Bayrakları donatmaları çağrısında bulunmuştum. Bugün bu çağrıma karşın vatandaşlarımızda vatan ve bayrağımıza karşı hassasiyetlerini ortaya koymuşlardır. Bu kampanya ile Isparta’mızdan, Türkiye’ye bayrağımızın gönderden inmeyeceğinin de mesajını vermiş oluyoruz” dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın son günlerde eli kanlı terör örgütünce ülkemizin ve askerimiz ile emniyet güçlerinin kalleşçe saldırılara maruz kaldığını söylerken, “Ülkemizin huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve Türk Milleti’ne başsağlığı ve sabırlar dilerim” şeklinde konuştu.



Isparta Belediyesi Bayrak Kampanyası çerçevesinde dün akşamdan itibaren şehrin ana arterlerini ve binaları binlerce Türk Bayrağı ile donattı. Belediye Başkanı Günaydın, kampanya çerçevesinde ikamet ettiği evine de dev Türk Bayrağı astı.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum