Yerel Derbi 18 Ocak’ta Eğirdir’de

Yerel Derbi 18 Ocak’ta Eğirdir’de

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2015 13:40
Yerel Derbi 18 Ocak’ta Eğirdir’de

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Ligde Mücadele eden temsilcilerimiz Eğirdirspor ile Isparta İdman Yurdu (D.S.İ) bu hafta Eğirdir İlçe stadında ligin ikinci yarısının ilk maçında karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısındaki maçı Eğirdirspor 2-0 kazanmıştı.

TFF Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Isparta temsilcileri Eğirdirspor ile Isparta İdman Yurdu arasında ikinci yarının ilk maçı 18 ocak Pazar günü saat 13.30’da Eğirdir ilçe stadında oynanacak. Ligin ikinci yarısında kadrolarını güçlendirmek için bir çok transfer gerçekleştirdiler.

Eğirdir Spor Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Turan maç öncesinde yaptığı açıklamada “ Isparta’nın Bölgesel amatör ligdeki iki temsilcisinin karşı karşıya geleceği bu maçta skordan önce centilmenliğin ön plana çıkacağı bir maç olmasını temenni ediyorum. Ligin ilk yarısında düşündüğümüzden daha az puan toplamıştık. İkinci yarıda inşallah bu puan kayıplarımızı telafi edeceğiz. Yönetim Kurulumuz ve hocamızın istediği eksik olan yerlere iyi transferler yaptığımızı düşünüyorum. İnşallah ikini yarıya DSİ galibiyeti ile başlayıp çıkışa geçmek istiyoruz. Tüm Eğirdirlileri ve Eğirdirspor sevdalarını bu maça davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kırmızı Beyazlı ekibin iyi bir devre arası kampı geçirdiğini kaydeden Teknik sorumlu Hakan Karaca “ Yaklaşık 20 günlük bir kamp dönemini ilçemizde ve Antalya’da geçirdik. Dört tane hazırlık maçı oynadık. Kadromuzu güçlü tutmak adına transferler yaptık. İnşallah ligin ikinci yarısına DSİ galibiyeti ile başlayıp bir seri yakalamak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. Aslanlar gibi çıkıp 3 puan alacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum