Yerel İktidarı Genel İktidarla Buluşturacağız

Yerel İktidarı Genel İktidarla Buluşturacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ocak 2019 17:30
Yerel İktidarı Genel İktidarla Buluşturacağız

Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, artık Isparta’nın Ak Parti Belediyeciliği ile tanışma zamanının geldiğini belirterek; “Halkımızın teveccühüyle 31 Mart’ta yerel iktidarla genel iktidarı buluşturup hizmetleri şehrimize akıtacağız” dedi.

Yılbaşından bu yana Isparta’da bulunan ve önceki gün TBMM’nin 2019 yılı ilk çalışmasına katılmak üzere Ankara’ya giden Ak Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta’da kaldığı süre içinde partilerinin Belediye Başkan Adayı olan Şükrü Başdeğirmen ile bir takım ziyaret ve görüşmelerde bulunarak kendisine destek verdiğini söyledi.

GÖKGÖZ; “ISPARTA, BU DEFA
AK BELEDİYECİLİK İLE TAŞINACAK”
Isparta’daki yerel seçimler hakkında görüşlerini açıklayan Milletvekili Gökgöz artık Isparta’nın Ak Parti Belediyeciliği ile tanışma zamanının geldiğini vurguladı. Gökgöz açıklamasında; “Bilindiği gibi önümüzde son derece önemli bir yerel seçim var. Biz ak parti olarak yerel seçimleri mutlak surette almak istiyoruz. İl teşkilatımız, yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu seçimi kesinlikle almak istiyoruz. Burada Belediyemize Ak Parti bayrağını dikerek, genel iktidarın da gücünden faydalanarak şehrimize hizmet etmek istiyoruz. Zira, bugüne kadar Isparta’da hep yerel iktidar başka partiden, genel iktidar başka partiden oldu. Bu da hizmetlerin akışında büyük sorun teşkil etti. Ancak, bugünden Isparta halkımıza şunu söylüyorum ki şehrimize güzel hizmetlerimiz olacak. Hedefimiz Isparta’yı bu günkünden daha modern ve daha güzel bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

“ISPARTA’DA HİZMETLERİ ZİRVENİN
EN ÜST NOKTASINA TAŞIYACAĞIZ"
Isparta’nın daha fazla hizmet alması için genel iktidara ihtiyaç duyulduğunu ifade eden Milletvekili Gökgöz; “Önce Allah’ın izni sonra Isparta halkının teveccühüyle 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Ak Parti'yi Isparta’da zirvenin en üst noktasına taşıyacağımıza inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Isparta’mızı layık olduğu en üst noktaya taşıyacağız. Yatırımlar noktasında bizler de Belediyemize elimizden gelen desteği ortaya koyacağız. Şehrimizi üst noktalara taşımak için tüm çalışmalarımızı yapıyoruz. Seçim Koordinasyon Merkezimizi açtık ve Belediye Başkan adayımız Şükrü Başdeğirmen ile birlikte süreci başlatarak yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“HEDEFİMİZ 22 BELEDİYENİN
TAMAMINI KAZANMAK”
Hedeflerinin, Isparta’daki 22 Belediyenin tamamını kazanmak olduğunu vurgulayan Milletvekili Gökgöz; “Isparta’da il, ile ve belde teşkilatları olarak yerel seçimlere her anlamda hazırlanıyoruz. Artık sahadayız. Çalışmalarımız daha da büyük bir ivme kazandı. El birliği ile daha güzel hizmetler yapacağız. Ak Parti'nin hizmet kalitesini getirerek Isparta’da çıtayı yükselterek halkımızla buluşturacağız. Isparta merkezde olduğu gibi tüm ilçe ve beldelerimizde de hazırlığımızı yaptık. Genel merkezimizin adayların isimlerini resmen açıklamasını bekliyoruz. 31 Mart seçimlerinin öncelikle Isparta’mıza ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum