Yerel Medya Dolu Dolu Ayrıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından 3. Etabı Isparta’da düzenlenen ‘Türk Yerel Medyası AB Yolunda’ proje çalışmaları dün Barida Hotels’te tamamlandı. Proje sonunda katılımcı medya mensupları için sertifika töreni düzenlendi.

Yayınlanma:
Yerel Medya Dolu Dolu Ayrıldı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından Isparta’da düzenlenen ‘Türk Yerel Medyası AB Yolu’nda projesinin 3. etabı dün yapılan sertifika töreniyle son buldu.

İki gün boyunca yerel medya mensuplarına Avrupa Birliği’ne giriş sürecinde önemli kazanımlar sağlayan seminer kapsamında, diğer illerden katılım sağlayan gazeteciler de Isparta merkez ve ilçelerini de tanıma fırsatı buldu.
Barida Hotels’te konaklayan misafir gazeteciler, kentten oldukça memnun ve dolu dolu ayrıldıklarını belirtirken, Isparta Valisi Memduh Oğuz proje çalışmalarının sonunda katılımcılara gül ürünleri hediye etti.

Kentin bu seminerden oldukça olumlu yönde etkilendiğine dikkat çeken Vali Oğuz, tüm katılımcılara Isparta adına teşekkür ederek, hayırlı yolculuklar diledi.

İlk olarak Afyonkarahisar ve Balıkesir’de düzenlenen proje çalışmaları, Isparta’daki 3. etabın tamamlanmasından sonra 6 -7 Mart tarihlerinde Karabük ilinde devam edecek...

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.