Yerel Medya Gelendost’ta

Isparta’da 2 gün devam eden Türk Yerel Medyası AB yolunda seminerine çeşitli illerden gelen gazeteciler Gelendost’u da gezdi.

Yayınlanma:
Yerel Medya Gelendost’ta

Vali Yardımcısı Niyazi Can Başkanlığında Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak’ı makamında ziyaret eden gazeteciler, Gelendost’a duydukları hayranlığı ifade etti.

Başkan Halim Kıyak; “öncelikle kısaca Gelendost ilçemizi tanıtayım. İlçemiz tarım ilçesidir. Türkiye’nin elma bahçesidir ilçemizde her çeşit elma yetiştirilir. İlçemizde 260 bin ile 300 bin ton arasında elma üretimi yapılıyor 20 tane soğuk hava depomuzda elmalarımız muhafaza ediliyor” dedi.

Başkan Kıyak, “Türk basını başarılar ile dolu bir çok görevi yerine getirmiştir. Umuyorum ki Türkiye AB yolundada basınımıza büyük ihtiyaç duyulacaktır. Basın camiamızda bu görevde başarılı olacağı kanaatindeyim” dedi.

‘İlçemiz Elma üretiminde Isparta ilimizde ve Bölge’de en çok üretim yapan yerlerden biridir. Ancak Doğru ve hedef kitleye yapılan Tanıtım ve Reklam çalışmaları sayesinde Hem Gelendost Elması hem de Şanlı tarihimiz olan Miryokefalon Zaferi ile isminden sıkça söz ettirmek bizim temel hedefimiz.Bu seminer sayesinde hem yerel de hem de ulusal anlamda ki yerel medya mensupları ile bu bilgileri paylaşma fırsatım oldu” dedi.

Daha sonra misafirlere elma, elma suyu, elma lokumu, ikram edildi.
Öte yandan seminerde de Gelendost Belediyesi Özel Kalemi Mustafa Özmen, katılımcılara Miryekefelon Zaferi ve Gelendost elması hakkında bir sunum yapmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.