Yerel Medyana Sahip Çık

Yerel basının öneminin günden güne arttığı günümüzde, sektörün sorunlarına dikkat çekmek için Isparta Gazeteciler Cemiyeti, ‘yerel medyana sahip çık’ kampanyası başlatarak tüm Isparta’ya destek çağrısında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ocak 2014 15:12
Yerel Medyana Sahip Çık

Isparta’da ki tüm kamu kurum ve kuruluşlarını, Sanayicilerini, Isparta Ticaret ve Sanayi Odasını, Ticaret Borsasını, sendika temsilcilerini, sivil toplum kuruluşlarını ve esnaf odalarını Isparta yerel medyasına destek olmaları için çağrıda bulunan Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, “ Herkesin takdir edeceği gibi günümüzde yerel medya ulusal medyadan daha önemli bir hale gelmiştir.

Yerel medya çağa uygun olarak kendini yenilemiş internet kanalıyla da tüm dünyaya pencerelerini açmıştır. Yerel medya bin bir zorluklar içinde ISPARTA için elini değil kellesini taşın altına koyarken maalesef yeteri kadar destek görmemektedir. İlimizde faaliyet gösteren büyük firmalar bile ulusal medya için bütçe ayırırken yerel basın görmezden gelinmektedir. Bu noktadan hareketle Isparta Gazeteciler Cemiyeti olarak biz bir fitil ateşlemek istiyoruz. İcap ederse kapı kapı dolaşıp her eve, her işyerine bir yerel gazete sokacağız. İşyerlerini tek tek dolaşıp işadamlarımızın, esnaflarımızın ilimizde ki basın kuruluşlarına reklam vermesini teşvik edeceğiz” dedi.

Isparta Gazeteciler Cemiyeti önümüzdeki hafta içerisinde tüm basın mensuplarının da katılacağı bir basın toplantısı düzenleyerek, geniş katılımlı bir platformda kampanyayı başlatacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum