Yerel Yönetimler Öğrenciler İle Buluşuyor

Yerel Yönetimler Öğrenciler İle Buluşuyor

Yayınlanma:
Yerel Yönetimler Öğrenciler İle Buluşuyor

Yakın bir süre sonra Eğirdir Belediyesindeki görev süresi dolacak olan Belediye Başkanı Veli Gök’e SDÜ Eğirdir SHMYO öğrencileri ve öğretim elemanları tarafından ahde vefa programı düzenlendi.
Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu video gösterimi duygu dolu anlar yaşatırken, öğrenciler ve öğretim elemanları teşekkürlerini sundu.

Programda söz alan Okul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Faruk Yaşar Gürdal “Okulumuza şimdiye kadarki yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı çok teşekkür ederiz, gece - gündüz ne zaman sizi arasak hep bir çözüm ile cevap verdiniz” dedi.

Okul Müdürü Doç. Dr. İlyas Devran Çelik ise “okulumuza henüz yeni atanmış olmamama rağmen Veli Başkanımızın okulumuz için ne kadar kıymetli olduğunu hem duydum hem gördüm, kendisi bu vatan için dertlenmiş birisi, bundan sonraki hayatındada bulunmuş olduğu konumda en iyi hizmeti yapacağını biliyoruz” dedi.

Programın konuğu Belediye Başkanı Veli Gök ise “Programdan duyduğu memnuniyeti belirtirken, gömlekler vardır değişir ne olduğumuzun bir önemi yok yeterki bu millete hizmet etme bilinci olsun, sizlere okullarınızda başarılar dilerim dedi

Program okul müdürünün teşekkür plaketi takdimi ile son buldu.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.