Yerel Yönetimler Şurası Isparta'da Yapıldı

AKP Isparta Yerel Yönetimler Şurası'nın 2012 yılının ilk toplantısı yapıldı. Isparta İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıya Yerel Yönetimlerden sorumlu Bölge Koordinatörü Burdur Milletvekili Hasan Hami Yıldırım,

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2012 15:05
Yerel Yönetimler Şurası Isparta'da Yapıldı

AK Parti Isparta İl Başkanı Mehmet Uğur Gökgöz, 4 ilçe 23 belde de AK Parti Belediye Başkanlarının Isparta'ya hizmet ettiğini belirterek, "biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik, biz halkın isteklerini hep yerine getirme gayretinde olduk. 2014 yerel seçimlerinde de tarih yazacağız. 12 Haziran 2011 seçimlerinde oy sayısını artıran üçüncü il olarak alnımızın akıyla çıktık. 13 ilçede 38 beldede yerel seçimlerde belediye başkanlığını almak için çabalayacağız" dedi.

AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu koordinatör Milletvekili Hasan Hami Yıldırım ise AK Parti misyonu ve vizyonunda yerel yönetimlerin öneminin çok yüksek olduğunu belirterek, partilerinin temel bakış açısının insan odaklı olduğunu kaydetti.

Eskiden vatandaşların en küçük işlerde bile Ankara'ya gittiğini, günlerce Bakanlıkların önünde beklediğini belirten Yıldırım vatandaşlarımız artık kapı kapı dolaşmıyor, artık köy muhtarı bile bulunduğu ilden yapılacak olan hizmeti takip edebiliyor dedi.

Yıldırım, Türkiyede ciddi bir çalışmak yaptıklarını belirterek, İlleri, Belediyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclis üyelerine kadar yapılan çalışmaların yakından takip edildiğini belirtti. Yıldırım bu konuda Isparta'ya teşekkürlerini sunduklarını ve yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade etti. Toplantı konuşmaların ardından basına kapalı devam etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.