Yerli Malı Haftasında Vatandaşa İkram

CHP'li Kadınlar Yerli Malı Haftası Etkinlikleri Kapsamında Parti Binası Önünde Stant Açarak, Vatandaşlara Pasta, Börek İkramında Bulundular.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2010 17:58
Yerli Malı Haftasında Vatandaşa İkram

CHP'li kadınlar yerli malı haftası etkinlikleri kapsamında parti binası önünde stant açarak, vatandaşlara pasta, börek ikramında bulundular.

CHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Şadiye Oğuz, yaptığı açıklamada,yerli malı haftasının tutum, yatırım ve Türk malları haftası olarak kutlandığını belirtti. 12-18 Aralık tarihlerinde tüm okullarda yerli malı haftasının kutlandığını hatırlatan Oğuz, haftanın, yerli malların tercih edilmesi için kutlandığını kaydetti.

Bu hafta içinde tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın öneminin anlatıldığını dile getiren Oğuz, 'Yerli malı haftası, insanların parasını, malını eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve kullanmasını sağlamak amacını güder' dedi.

İkinci Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amacıyla yerli malı haftasının kutlanmaya başlandığını aktaran Oğuz, yerli mallara önem verilmesi amacıyla da kendilerinin bugün stant açarak, vatandaşlara ikramda bulunduklarını aktardı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.