Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek…

CHP Milletvekili Aday Adayı Mükerrem Selçuk, çok sayıda partilinin katılımıyla seçim bürosunu açtı…

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mart 2015 23:50
Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Dek…

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Aday Adayı Mükerrem Selçuk, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmaya Ahmed Arif’in ‘Anadolu’ şiirinden dizelerle başladı.

Selçuk konuşmasında “Dostlarım, kardeşlerim; siyasete neden girdin diyorlar. Biz siyasetin içinden hiç çıkmadık ki girelim. 1975’lerden beri siyasetin ve Isparta’nın içinde yaşarız. Isparta ve Ispartalıyla beraber ağlar beraber güleriz. Cumhuriyetin temel değerlerini elimizden geldiğince,dilimiz döndüğünce korumaya çalışırız. İnsanlarımızın ve ülkemizin çağdaş bir yaşama seviyesi, evrelsel değerler ölçeğine ulaşmasının mücadelesini veririz” dedi.

Mükerrem Selçuk konuşmasında “Ülkemizin temel sorunu işsizlikle uğraşacağımıza yok başkanlıktı, yok saraydı, yok merkez bankası faizleriydi gibi sunni sorunlar yaratarak gündem değiştiren politikalara alet olmayan yeni bir politikacı ve vekil olmayı arzu ediyoruz. Vaatlerle değil icraatlarla konuşacağız. Hakkın, hukukun, adaletin ve devletin temel değerlerinin korunması için çalışacağım. Her şey Isparta ve Ispartalılar için. Bugüne kadar yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” diye konuştu.

Seçim bürosu açılışında konuklarına helva ikram eden Mükerrem Selçuk’u İl Başkanı Senayi Demirkol, İl ve ilçe yöneticileri, çok sayıda aday adayı, partililer ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.








Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum